Om oss

Välkommen till CoreFinland!

CoreFinland Ab är ett dynamiskt företag som grundats år 2006. Vår huvudsakliga expertis är inom marknadsföring och försäljning av livsmedelsprodukter till detaljhandeln och HoReCa sektorn, med fokus på internationell livsmedelshandel. Vi är ett mycket motiverat och snabbt växande företag, som fokuserar på uppbyggadet av varumärke för var och en produkt för att skapa en långsiktig framgång. Våra huvudsakliga aktiviteter är importering, marknadsföring och försäljning av första klassiga produkter vilka har förutsättningar till att växa till välkända varumärke både nationellt som internationellt.

Förutom vår service inom försäljning och marknadsföring tar vi hand om vårt eget varumärke ”Rips”, samt är ute efter nya produkter att ha under det privata varumärket. För att en produkt skall stå ut från mängden behöver den en finslipad förpackninsdesign likväl intressant marknadsföring. Vi kan sköta om allt från utformning av emballage till detaljhandelsmarknadsföring osv.

CoreFinlands huvudsakliga målgrupper är partihandeln, detaljhandeln och HoReCa sektorn. Till våra partners erbjuder vårt ivriga försäljningsteam professionell samt vänlig service.

Hos CoreFinland är vi ivriga på att bygga upp internationella samarbeten, speciellt inom västeuropa samt de baltiska länderna. Med våra produkter har vi i planerna att expandera vår affärsverksamhet, särskilt till Ryssland, Tyskland och Sverige. Efter våra utmanande men mycket lärorika och givande tre år, har vi fått mycket värdefull erfarenhet. Vi vet nu hur detta görs, och vi söker ständigt efter nya idér, produkter och samarbetspartners medan vi på ett kreativt sätt bygger vår väg till framgång.